————-
نمای خارجی ساختمان کافیشاپ، یک مسئله مهم در طراحی کافیشاپ به شمار میرود. اگر نمای خارجی دارای جذابیت باشد، مشتریان و رهگذران مشتاق میشوند تا مقداری از اوقات فراغت خود را آنجا بگذرانند. بهتر است نمای داخلی کافه، از نمای بیرونی تا حدی مشخص باشد. یعنی بهتر است در نمای بیرونی از پنجرههای بزرگ استفاده شود تا رهگذران بتوانند نمای داخلی کافه را هم مشاهده کنند.
نورپردازی مناسب، حاکی از یک طراحی قوی و درخشان است. اهمیت آن در مکانهایی مانند رستوران و کافیشاپ چند برابر میشود. زیرا این مکانها برای غذا خوردن آمادهشدهاند. در این مکانها، نورپردازی باید بیشتر از مکانهای مسکونی و تجاری باشد. اگر کافه و رستوران نورپردازی مناسب داشته باشد، حس مثبت در مشتریان ایجاد میکند و مشتریان ترغیب میشوند تا غذای خود را با لذت بیشتری میل کنند. روشنایی و نورپردازی در کافیشاپ باید بهگونهای باشد که فضایی دوستانه و شاد را ایجاد کند.
زیباییشناسی، با ترکیب رنگ و متریال معنا پیدا میکند. ترکیب درست این دو مورد، خصوصیات بصری فضای کافیشاپ را تقویت میکند. قاعدهی کلی رنگ، به این صورت است که رنگها مستقیماً بر روحیهی افراد تأثیر میگذارند. رنگها باعث افزایش نشاط، افزایش خلاقیت، افزایش اشتها و یا حتی موجب خوابآلودگی میشوند. در طراحی کافیشاپ، بهتر است اعتدال را رعایت کنید. رنگهای مختلف را در کنار مکملهای آنها استفاده کنید تا مشتریان از فضای بسیار بیروح یا برعکس، فضای بسیار رنگی دلزده نشوند. برای جذب مشتری، مهم است که از رنگهای شاد و متریال های مرغوب استفاده کنید. یکی از متریال ها، استفاده از تصاویر جذاب هست.
برای یک طراحی خوب، قبل از هر چیز بهتر است، یک مکان مناسب برای کافه انتخاب کنید. کافیشاپها بهتر است در مکانهای پر رفتوآمد و مردمی راهاندازی شوند. افراد کمی هستند که برای نشستن در یک کافه، مسیر طولانی طی کنند. برای طراحی ابعاد و فضای کافیشاپ، بهتر است از یک مهندس معمار کمک بگیرید. با توجه به راهنماییهای مهندس معمار، میتوانید تغییرات لازم برای دکوراسیون داخلی کافه را انجام دهید. امروزه کافیشاپها تنها محلی برای نوشیدن چای یا قهوه نیستند. بلکه بهتر است، فضاهایی برای مشتریان خود فراهم کنند که بتوانند از خواندن کتاب، گوش دادن به موسیقی و هنرهای دیگر لذت ببرند.
مسلماً همهی صاحبان کافیشاپ، ایدههای جذاب و متعددی استفاده میکنند تا مشتریان از لحظات خود لذت ببرند. در طراحی کافیشاپ، قبل از چیدمان، بهتر است محل قرار گرفتن میزها، آشپزخانه، میز کانتر، مبلها و صندلیها را در ذهن خود مجسم کنید تا در هنگام راهاندازی، طبق اصول و برنامه پیش بروید. طرحهای خود را بر روی کاغذ پیاده کنید و در اختیار سازندگان قرار دهید.
مکانهای دنج و آرام را برای راهاندازی و طراحی کافه انتخاب کنید. فضای داخلی را طوری طراحی کنید که مشتریان با موانع برخورد نکنند و فضای باز و کافی بری عبور و مرور داشته باشند. از فضاهای باز استفاده کنید و گل و گیاهان متعدد در آنجا قرار دهید تا مشتریان از فضای طبیعی هم لذت ببرند.
افراد برای میل کردن یک نوشیدنی خوب، به کافیشاپ میروند. به همین منظور، باید در کافیشاپها تجهیزات و امکانات کافی جهت سرویسدهی به مشتری وجود داشته باشد. از وسایل مهم که در کافهها کاربردی هستند، عبارتاند از: دستگاههای اسپرسو، مخلوطکن تجاری، یخچال و فریزر، ماشین ظرفشویی و دستگاه POS. این تجهیزات تنها بخشی از وسایل ضروری هستند. در ادامه، کمی در مورد هر یک از این دستگاهها توضیح خواهیم داد.
همهی مشتریان، دوست دارند بهترین قهوهها را امتحان کنند. ابتدا دانههای قهوه را از یک فروشگاه معتبر تهیه کنید، سپس با استفاده از دستگاه اسپرسو، انواع قهوه ازجمله، لاته، اسپرسو و کاپوچینو را درست کنید.
وظیفهی این دستگاه این است که آرامش و سکوت را در محیط کافیشاپ حفظ کند و هرگونه صدای اضافی و آزاردهنده را کاهش دهد.
این وسیله کاربردی باید به بهترین شکل ممکن کار نگهداری مواد اولیه و محافظت از آنها را انجام دهد. همانطور که میدانید٬به دلیل اینکه یخچال فروشگاهی همواره باید روشن باشند تا از مواد نگه داری کنند٬ پس باید کیفیت بالایی داشته باشند. گروه آرکو با ارائه مشاوره رایگا در خصوص تجهیزات کافی شاپ همواره در کنار شماست تا شما با خیال آسوده نسبت بع راه اندازی کافی شاپ و یا کافه خود اقدام کنید
زمانی که کافیشاپ شما مملو از مشتری هست، برای افزایش سرعت سرویسدهی و تسریع کارها، بهتر است از ماشین ظرفشویی استفاده کنید. این کار علاوه بر کاهش درگیری در نیروی انسانی میشود در افزایش سرعت عمل نیز کارایی به سزایی را دارد.
برای جلوگیری از طولانی شدن صف پرداخت، بهتر است از دستگاه POS استفاده کنید تا مشتریان منتظر نمانند و پرداختهایشان را سریع انجام دهند.
به طور کلی تجهیزات دیگری هم هستند که برای اطلاعات بیشتر، آنها را معرفی میکنیم. این تجهیزات عبارتند از: دستگاه آسیاب قهوه، آبمیوه گیری، مخلوطکن، آب پرتغال گیری تماماتوماتیک، بویلر آب جوش، یخساز، شیکر، شوکیک و تاپینگ بستنی. بسیاری از افراد به کافیشاپ میروند تا با دوستان و آشنایان خود خلوت کنند. دکوراسیون و طراحی داخلی کافه، از اهمیت ویژهای برخوردار است. اگر محیط کافه دنج و خاص باشد، مشتریان بهتر میتوانند با فضای اطراف ارتباط برقرار کنند و لحظات خوبی را باهم سپری کنند. با رعایت تکنیکها و اصول طراحی، میتوانید یک کافه دنج و شیک راهاندازی کنید. یک کافه مناسب و خاص میتواند بهترین خاطرهها را برای مشتریان به وجود بیاورد و لحظات آنها را شیرین و ماندگار کند تا همیشه آن کافه را به یاد داشته باشند.
با پرکردن مشخصات زیر کارشناسان ما در سرسع ترین زمان ممکن با شما تماس خواهند گرفت